Uppdaterar min nya hemsida

snwfir (93)

Snart är min nya hemsida klar, håll ut!

Välkommen till min hemsida! Jag heter Ulf Norrby

Här kommer du få läsa och få information om min träning och min passion travet samt annat kul som rör mitt liv. Jag kommer från Stockholm och är född i Huddinge. Ni kan läsa mer om mig på på sidan om mig där jag berättar mer om mitt liv och bakgrund som tränare.

snwfir (80)

Tränar helst golf

Har alltid gillat att träna och hålla igång kroppen. I mina unga dar så blev det mycket joggning och mountainbike cykling, vilket jag även tävlat i under ett par år. Men nu för tiden är det mest golfen som lockar. Under sommarmånaderna i Sverige blir det minst ett golf-pass i veckan ibland två. Sugen på att utmana mig på en runda på golfbanan? Då tycker jag du ska ta och skicka ett mejl till mig.

snwfir (97)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *